Levensdocument maken over een ander.


Hoezeer worden we niet gevormd door degenen uit wie we voortkomen.

Zien we onszelf niet terug in de manier van lopen, of in de manier van praten? Lijken we niet veel op onze ouders of grootouders?


Misschien vraagt u zich wel af wat het perfecte cadeau zou zijn om uw ouders te geven voor hun 70ste verjaardag. Of misschien heeft u een kind dat vragen stelt over de familiegeschiedenis die u niet kunt beantwoorden. Nu kunt u aan beide wensen tegemoetkomen door uw familie een professionele documentaire cadeau te geven, een dvd die alles vertelt over hun geschiedenis en hun levens. Laat ouders of grootouders vertellen over hun levenslessen, hun strijd en hun successen.


Door het moderne leven zijn we gedwongen ver uit elkaar te wonen. Gezinnen vallen uiteen en vertrekken naar alle uithoeken van het land en tot over de grenzen. Een levensverhaal op DVD geeft uw familie de kans bij elkaar betrokken te blijven en de gekoesterde familieverhalen levend te houden, ongeacht de fysieke afstand.


Bevredig de nieuwsgierigheid van uw kinderen en klein kinderen en geeft ze de kans de oudere generatie van hun familie te leren kennen voor het te laat is. Geef ze toegang tot hun eigen geschiedenis.


Uit ervaring weten wij dat tijdens het maken van deze levensdocumentaires er verhalen loskomen die andere leden van de familie nooit eerder hebben gehoord. Er zijn zaken die je nu eenmaal makkelijker aan een vreemde vertel dan aan je naasten. Zeker als deze vreemde een geoefende interviewer is met oprechte belangstelling. Ontdek waarheden die tot nog toe onbesproken bleven. Een levensverhaal op DVD biedt u de kans uw familie in een geheel nieuw daglicht te zien.overzicht

volgende© COPYRIGHT 2012 | ALL RIGHTS RESERVED
MiLife is onderdeel van Peacefield Films,
KvK nr. 34200984.

info@milife.nl | 06 41235594 / 06 49702180