Levensdocument maken over uzelf.


U hebt veel gezien en veel meegemaakt. En U hebt een rijkdom aan kennis opgebouwd. Wat is er niet mooier om uw verhalen te vertellen en uw ervaring te delen met uw kinderen en kleinkinderen?


Kinderen hunkeren naar familieverhalen. Grijp deze kans om hun nieuwsgierigheid te bevredigen. En laat ze leren van uw ervaringen.


Terug kijken op uw leven geeft kans om het kostbare eruit te halen, niet alleen de mooie momenten, maar ook de levenslessen die u voor andere wil bewaren. Uw levensdocumentaire zal een erfstuk worden, steeds weer doorgegeven aan volgende generaties.


Met de voordelen van een digitale opname- en montagetechnieken, zijn professionele documentaires nu binnen handbereik en tegen betaalbare prijzen. U kunt eeuwig voortleven. Uw levensverhaal vastgelegd op beeld en geluid zet de deur naar onsterfelijkheid op een kier.


Maar uw levensvideo is natuurlijk ook een prachtig cadeau dat meer zegt dan een fotoalbum of een dagboek. U zult letterlijk tot leven komen als zij u op het scherm zien.overzicht

volgende© COPYRIGHT 2012 | ALL RIGHTS RESERVED
MiLife is onderdeel van Peacefield Films,
KvK nr. 34200984.

info@milife.nl | 06 41235594 / 06 49702180