Saskia Vredeveld
Saskia Vredeveld


Mirjam Boelsums
Mirjam Boelsums


Saskia Vredeveld en Mirjam Boelsums zijn professionele en ervaren documentairemakers die hun talent bewees in vele documentaires voor tv-stations in binnen- en buitenland (NPS, VPRO, IKON, Humanistische Omroep, e.a.). Een aantal van hun films werden vertoond op gezaghebbende internationale filmfestivals.


Met hun professionaliteit en creativiteit staan ze garant voor een hoogwaardige product. Want ze weten als geen ander hoe ze moet interviewen, getuige eerdere films waarin zij de meest uiteenlopende mensen portretteerde en daarbij steeds op zoek ging naar het unieke in de persoon.


Ze hechten aan een prettige sfeer tijdens de opnames, zodat ook mensen die voor de camera  niet direkt een woordje klaar hebben, zich op hun gemak voelen, vaak met prachtig resultaat.


(zie www.Peacefield Films en www.mirjamboelsums.nl)Bekijk hier de promotie film van MiLife.Saskia: “Nadat mijn moeder vorig jaar was overleden, vond ik op de bodem van haar klerenkast een oude doos vol foto’s. Het was één van de weinige tastbare herinneringen aan haar. Maar de meeste mensen op deze foto's kende ik niet, gebeurtenissen of plaatsen kon ik niet thuis brengen. Aan wie kon ik het nog vragen? En wat moest ik mijn zoon, haar kleinzoon vertellen...? 

© COPYRIGHT 2012 | ALL RIGHTS RESERVED
MiLife is onderdeel van Peacefield Films,
KvK nr. 34200984.

info@milife.nl | 06 41235594 / 06 49702180